Product was successfully added to your shopping cart.

Energi

Billig Energidrik

.

16 vare(r)

Loading ...
Load More ...

16 vare(r)

Energidrik

Vi er blevet flere og flere, der drikker energidrik, og netpris har derfor gjort det nemmere at handle billig Energidrik i alle de varianter, som vi danskere elsker. Man kan simpelthen få fat i alle de store brands, der er inde for energidrik; heriblandt: Red Bull, Monster Energy, Cult og mere endda. Vores erfaring er, at der er mange danskere, der synes, at energidrik er for dyrt, og vi forsøger derfor at løse dette problem ved at levere vores faste tilbud, som man kun kender fra grænsehandlerne. De bliver selvfølgelig leveret lige til døren, og man har endnu mindre at bekymre sig om end man plejer.

Energidrikke er sodavand, der indeholder mere energi end almindelige sodavand, og de markedsføres i dag således. Det betyder også, at man særligt kender dem som sportssponsorer, hvor de deltager med egne hold og begivenheder. Man kan i denne sammenhæng tale om Red Bull, der er en østrigsk energidrik, der stammer helt tilbage fra 1987. Det er endvidere den bedst sælgende energidrik i verden, med 7,5 milliarder solgte dåser i 2019. Red Bull kom til Danmark tilbage i 2009 efter, at Fødevarestyrelsen hævede den tilladte mængde af koffein energidrikke måtte indeholde. Red Bull har siden været en fast del af de danske hjem, og man kender dem i dag fra mange sammenhænge. Hvis man skal vende tilbage til, hvordan de er involveret i sport, så ejer de i dag flere hold. Blandt andet et formel 1 hold, en ishockeyklub, og flere fodboldhold verden over. Der er også Red Bull at finde hos netpris. Det er et af vores bedst sælgende produkter, og det kommer selvfølgelig også til en rigtig god pris. Vi har også Red Bull Sugarfree, der i dag også er rigtig populær.

Et af de helt store spørgsmål, når det angår energidrik er, hvor meget koffein de indeholder. Vi kan hertil svare, at en almindelig 25cl energidrik indeholder omtrent den samme mængde som en kop kaffe. Det er derfor et forfriskende alternativ, hvis man prioriterer sodavand over te eller kaffe. Red Bull kan også prale med at have 100% genanvendelige dåser. Det er vi stolte af at deltage i at markedsføre og sælge, idet genbrug også er en stor sag for os. Det hænger sammen med, at mange forveksler fraværet med pant på vores produkter med en mangel på engagement i klimasagen – men tværtimod. Ved ikke at have pant på efterlader vi ansvaret til vores kunder, der nemmere og hurtigere kan aflevere deres færdige dåser til genbrug. Hvis man sammenligner det med at stå nede ved pantautomaten, hvor man skal vente i kø og få fedtede fingre, så synes vi, at det virker som en bedre og sjovere måde at gøre det på.

Energidrik tager del i vores hverdag på mange forskellige måder i dag. Det ses blandt andet i køleskabet, hvor det tager del som en almindelig sodavand. Det optræder som en ekstra hjælp, der kan vække dig om morgenen eller midt på dagen afhængigt af, hvornår du har behov for det. Eller som et utrolig populært opblandingsmiddel til festlige arrangementer. Folk kan simpelthen ikke få nok af energidrik til fester, da det gør drinken lidt sødere og sjovere. Man kan nemlig danske hele natten samtidigt med at deltage i baren. Problemet har dog været, at energidrik er blevet nedprioriteret, fordi det har været for dyrt. Det er her netpris kommer ind i billedet. Vi kan nemlig genoprette balancen ved at sælge dem billigt på tilbud. Pludselig kan de indgå, når man har lyst til dem, fremfor når man har råd til dem. Det er jo lige som det skal være.