Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 78,96
I forhold til Danmark

  • Coca-Cola light 24 x 33 cl
  • Coca-Cola light 24 x 33 cl

Coca-Cola light 24 x 33 cl

7,92 liter / Coca-cola

Lagerstatus: På lager

7999
1010 kr. / liter
Pris i Danmark 15895

Varebeskrivelse

Light sodavand har en holdbarhed på 6 måneder fra produktions dato - vi garanterer dig min. 3 måneders holdbarhed. Coca-Cola light® bliver lanceret i 1982, og er den første udvidelse af Coca-Cola-varemærket. I USA, Canada, Australien og Storbritannien kendes den som Diet Coke®, men i resten af verden kaldes den Coca-Cola light. På kun to år bliver Coca-Cola light den mest populære lightsodavand i verden. Coca-Cola light kommer til Danmark i 1983. Coca-Cola light er en sukkerfri sodavand med kun 0,4 kcal pr. 100 ml – og den er udviklet til dem, der vil have et kalorielet produkt, men som ikke vil give køb på den gode smag. Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser Ingredienser: Vand, kuldioxid, farvestof (E150d), surhedsregulerende middel (E338, E339), naturlige aromaer (inkl. koffein), sødestof (aspartam, acesulfamkalium). Indeholder en phenylalaninkilde. Netpris grænsehandel lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine Coca-cola light på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren, så slipper du for turen til grænsen. Næringsindhold pr. 100 g Energi (kj/kcal) 1,5/0,4 Protein 0,1 g Kulhydrater 0 g Fedt 0,0 g Salt: 0,04 g Danmark Se flere sodavand her
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser