Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 334,01
I forhold til Danmark

  • AquaVia alkalisk kildevand pH 9,4 6 x 2 L

AquaVia alkalisk kildevand pH 9,4 6 x 2 L

Lagerstatus: På lager

4499
Pris i danmark 37900

Varebeskrivelse

AquaVia alkalisk kildevand pH 9,4 6 x 2 L Alkalisk kildevand. Aqua Via Alkaline er kildevand med høj pH værdi 9,4. Vand der kommer fra en kilde i Apusenibjergene, som ligger langt inde i Transsylvanien. Dalen ligger helt isoleret fra resten af verden med fantastisk uberørt natur. En naturlig kilde, hvor vandet langsom og naturligt er filtreret gennem adskillige lag af vulkansk klippesten, hvilket giver AquaVia renhed i sin ultimative form. Vandet har et unikt højt alkalisk indhold. Det er ingen hemmelighed, at vi kalder det naturens bedst bevarede hemmelighed. Langt inde i de transylvaniske bjerge, ved foden af Apuseni bjergene, ligger dette paradis hvor de sjældne træer af sorten, Sequoia, vokser i naturlig fauna. Dette magiske sted hedder Valea Săcuieului eller Sequoia Valley. Her, flere 100 meter ned i undergrunden, starter vores historie. Det høje alkaliske indhold i vores kildevand har en velsmagende og forfriskende smag. Du vil hurtigt finde ud af hvorledes hurtig hydrering hjælper din krop og dit sind ud fra kombinationen af 2 elementer: kildevand og vulkansk sten, som tilsammen giver en optimal balance til din krop. AQUAVIA er en speciel kildevand fra et specielt sted. Set ud fra et geologisk synspunkt, består det vestlige Transylvanien af krystallinsk skitser og magnetisk sten (andesit and dasit) samt en række sedimentære lagrer som naturen har formet fra over 66 millioner år siden. Ingredienser: Vand

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser