Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 69,96
I forhold til Danmark

  • Aqua D´or kildevand u/brus 20 x 30 cl

Aqua D´or kildevand u/brus 20 x 30 cl

6 liter /

Lagerstatus: På lager

3499
583 kr. / liter
Pris i Danmark 10495

Varebeskrivelse

Aqua D´or kildevand u/brus

Aqua d'Or naturligt mineralvand er filtreret af 300 års rejse gennem den danske natur. Vandet er naturligt rent og pH-neutralt.
Aqua d’Or-kilden kan spores tilbage til slutningen af sidste istid for over 10.000 år siden, da gigantiske gletsjere i Danmark begyndte at smelte til perfekt, rent vand.

Hver gang der falder et snefnug eller en regndråbe på vores landområde, løber de ned igennem jorden og bliver filtrerede. En nænsom proces, der varer 300 år, før vandet når Aqua d’Or-kilden langt nede under overfladen. Selv det nyeste vand i kilden har været regn før den industrielle tidsalder.

Aqua d’Or-kilden ligger i 160 meters dybde, perfekt beskyttet af uberørt dansk jord. Hver dråbe er blevet filtreret gennem 300 år, hvilket sikrer den unikke renhed.

Vandets 300 års filtreringproces gør, at Aqua d’Or naturlig mineralvand er naturligt rent, let mineralholdigt (150 mg/l ved 180 °C), naturligt pH-neutralt (7) og har lav hårdhed (6 °dH).

AQUA D'OR produceres med omtanke for miljøet i karakteristisk flaskedesign med lavt plastikforbrug og lavt låg, der minimerer emballagemængden og dermed CO2-udledningen.

Varedeklaration
Naturligt mineralvand fra Aqua D'or Kilden ved Brande i Jylland.

Næringsindhold pr. 100
Energi (kJ/kcal) 0/0
Fedt 0 g
Heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 0 g
Heraf sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g


Netpris grænsehandel bringer lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine Aqua D´or kildevand u/brus på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem så slipper du for turen til grænsen.

Køb Aquador vand billigt online og hvis du stadig er tørstig kan du finde masse andre billige læskedrikke i linket nedenfor:
Se flere Sodavand her.
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser