Product was successfully added to your shopping cart.

Sodavand

Sodavand

1 til 60 ud af 109

  1. 1
  2. 2
Loading ...
Load More ...

1 til 60 ud af 109

  1. 1
  2. 2

Billig Sodavand

Billig Sodavand; det er to ord, der har været med til at skabe netpris, og to ord vi vil blive ved med at leve op til. Det er vel ikke nogen hemmelighed, at utrolig mange netop tager til grænsen, fordi man kan købe billig sodavand. Det betyder også, at en online grænsehandel som netpris altid har efterstræbet at levere sodavand på gode tilbud. Det har også betydet, at det i dag er blandt vores bedst sælgende produkter. Man kan købe alle de populære sodavand, og vi forsøger altid at udvide vores sortiment, hvis kunder føler, at der er noget, der kunne mangle. Vores sodavand bliver endvidere solgt uden pant, hvilket vores kunder også har været rigtig glade for. Man slipper for at være bundet til pantautomaten og kan i stedet selv aflevere dem på genbrugspladsen. Det er nemmere og hurtigere og sørge på samme vis for, at vi husker at passe på miljøet.

Når man så skal tale mere specifikt om vores udvalg af sodavand, så har vi altid sørget for, at der er til alle og enhver. Det betyder, at de kommer i mange smagsvarianter og prisklasser, men de har alligevel en ting til fælles; de kommer på tilbud. Man kan jo starte blandt de helt store, hvor vi har Coca Cola, Faxe kondi, Fanta Orange, Pepsi Max og mange flere endda. De kommer til faste lave priser. Der er derfor ingen grund til at planlægge sit indkøb efter en kommende tilbudsavis. Vi har nemlig tilbud i alle af årets uger. Hvis man så skal se på nogle af vores andre topsælgere, så stikker Harboe ud. De er nemlig kendte for deres billige kvalitet, og her finder man klassikere, som: Hindbær Light, Squah Orange eller Topform, der alle er Danmarks favoritter. Der er faktisk ikke nogen undskyldninger, når det handler om sodavand hos netpris. Vi har det hele, og de kommer som et godt tilbud. Hvad man til gengæld godt kunne diskutere er, om man ikke skulle købe flere rammer, nu hvor man er i gang. netpris har nemlig besluttet, at de ekstra gode kunder skal belønnes med flerstykstilbud, der sænker priserne yderligere. Det er værd at se forbi, hvis man godt kan lide et endnu bedre tilbud og særligt, hvis man skal købe ind til et arrangement.

Sodavand tager i dag del af vores faste hverdag. Vi drikker dem på restauranterne, i biograferne, på arbejdet og derhjemme. netpris arbejder i dag på, at derhjemme bliver hyggeligere. Det gør vi ved at skrue ned for priserne og op for servicen. Det skal nemlig være nemt at få billige sodavand leveret lige til døren. Vi kan i denne sammenhæng også diskutere andre kategorier hos netpris, der associeres med den hygge en sodavand kan tage del. Hvis man for eksempel beslutter sig at åbne en sodavand til en god film, så ville det være en god ide at have taget et ekstra kig på: Slik & Chokolade eller Nødder & Konfekt, der på samme vis forsøger at deltage i hjemme-hyggen. Her finder man andre søde sager, der også sætter pris på en god film. Som en pose slik fra Haribo eller en plade chokolade fra Marabou.

Når man taler om sodavand, er det svært at undgå at tænke på Coca Cola, der er verdens bedst sælgende sodavand. Sodavandens historie går helt tilbage til 1886, hvor en farmaceut ved navn John S. Pemberton lavede det produkt, der i dag kendes som Coca Cola. Man betragter industrialiseringen som værende medskyldig i sodavandens succes, eftersom masseproduktion skabte en god bund for forretningen. Det fungerede godt i samspil med aviserne, der sørgede for markedsføring af det nye fænomen. I dag har The Coca-Cola Company drevet forretning i knap 130 år og verdens største drikkevarevirksomhed. De ejer mange af de sodavand, der drikkes verden over – også i Danmark, heriblandt: Fanta, Sprite, Ramlösa, Fuze Tea og mange flere.