Product was successfully added to your shopping cart.

Snicker´s 10er 500 g

Lagerstatus: På lager

2999

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Snicker´s 10er

Til dig der ikke kan få nok Snicker´s
Snicker's populære chokoladebar blev introduceret i USA i 1930 og er siden blevet en af de bedst sælgende barer i USA. I 1968 erobrede Snicker's også det tyske marked. Den crunchy mælkechokolade er fyldt med fin candy-creme, lækker karamel og ristede jordnødder - en snack, som næppe nogen kan modstå.

Ingredienser:
Sukker, glukosesirup, JORDNØDDER, SKUMMETMÆLKSPULVER, kakaosmør, kakaomasse, LAKTOSE, solsikkeolie, MÆLKEFEDT, vallepulver (af MÆLK), palmefedt, salt, emulgator (SOJALECITHIN), ÆGGEHVIDEPULVER, kokosolie, hydroliseret MÆLKEPROTEIN, naturlig vanilleekstrakt. (Kan indeholde: HASSELNØD). Mindst 25% kakaotørstof

Næringsindhold pr. 100 g:
Brændværdi 2018kJ / 481kcal
Fedt 22,5 g
Heraf mættede fedtsyrer 7,9 g
Kolhydrater 60,5 g
hvoraf sukker er 51,8 g
Protein 8,6g
Salt 0,63 g.


Se mere slik her.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser