Product was successfully added to your shopping cart.

Små Ugler 16,4% 1L

Lagerstatus: På lager

7999

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Små Ugler 16,4% 1L SMÅ Ugler er lavet med et nytænkende, smart design til en klassisk smag af blå ugle bolcher, som findes i mange variationer. SMÅ Ugler har en fantastisk gennemtrængende, flot blå farve og smagen er en kombination af anis, salmiak, eukalyptus og pebermynte. Nydes bedst afkølet som shot – er også velegnet som ledsager til øl. Omrystes før servering. SMÅ Ugler er en del af SMÅ serien som hitter såvel i hele Danmark som i resten af Skandinavien. Alcohol: 16,4%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser