Product was successfully added to your shopping cart.

Tyggegummi

Billig Tyggegummi

Køb billig tyggegummi online hos Netpris. Netpris er online grænsehandel butik og har rigtige gode priser på tyggegummi. Så køb din tyggegummi online hos Netpris og spar tid og penge.

Tyggegummi

Vi har i lang tid solgt Tyggegummi hos netpris. Det er et af vores rigtig populære produkter, og vi arbejder hele tiden på at udvide vores udvalg. Samtidigt sørger vi for at holde priserne i bund, hvilket også har gjort netop tyggegummiet til en af kundernes favoritter. Når man handler tyggegummi online hos netpris sørger vi for, at man køber til nogle af markedets bedste priser, og at man får leveret en service i top. netpris er placeret i Flensborg, hvilket giver os adgang til konkurrencedygtige priser og et bredt sortiment. Vi vælger at levere vores produkter lige til døren i stedet for, at man skal køre hele vejen hen til os. Det betyder dels, at vores kunder kan sætte tid af til, hvad de i stedet kunne have lyst til, og at vi sparer miljøet flere lange turer til grænsen ved at samle alle ordre i en lastbil. Det er vi rigtig glade for og stolte af.

Selvom vi er mange, der tygger tyggegummi hver dag, kan man alligevel godt blive i tvivl om, hvad tyggegummi er. Vi har derfor valgt at sætte et par linjer af til at forklare netop det. Det ligger måske lidt i navnet, men tyggegummi er lavet af en syntetisk fremstillet gummitype, der kan tygges. Den tilsættes så smag og farve, og det kommende tyggegummi overtrækkes med sirup. Her har man så, hvad der i dag kendetegnes som det typiske tyggegummi. Det er også værd at bide mærke i, at tyggegummi stimulerer spytproduktionen og hjælper med at rense tandoverfladerne. Det er derfor en god ide at tygge tyggegummi. De kan endvidere købes sukkerfrie, hvis der er behov for dette.

Netpris har mest af alt Wrigley’s Tyggegummi. Wrigley Company er knap 130 år gammelt, og er verdens største producent af tyggegummi. Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment, så hvis der er andre producenter af tyggegummi, man føler at netpris skulle begynde at sælge så skriv endelig. Vi sørger selvfølgelig for, at alt vores tyggegummi kan købes rigtig billigt, og at der er mange penge at spare sammenlignet med Danmark. Det gælder for alle vores varer, og når man alligevel handler sit tyggegummi, kan det også anbefales at tage et kig på dem. De holder nemlig det samme lave prisniveau, og der er flere af vores kunder, der har glæde at alle vores kategorier. Det kan for eksempel anbefales at tage et kig forbi Sodavand eller Slik og Chokolade, der indeholder varer, der minder om tyggegummi.