Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 34,-
I forhold til Danmark

Malaco Gott & Blandat Original 550 g

0,55 kg. /

Lagerstatus: På lager

2599
4725 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 5999
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Lækkert billigt blandet slik - Malaco Gott & Blandat Original. Den helt originale slikpose, som vi kender den. Den har alt det gode, og så er den billig. Malaco Gott & blandat Original er en unik blanding af sødt, salt og syrligt slik. I grunden er det slet ikke muligt at have kombinationen af salt slik og vingummi i samme pose, da salmiaklakrids normalt får vingummi til at ”svede”. Men med Godt & blandat er vi nået frem til en unik recept som gør dette muligt. Gå på oplevelse i Malaco Gott & blandat Original og find netop din favorit. Malaco Gott & blandat Original blev lanceret i Danmark i 1993. Køb Malaco Gott & Blandat Original på tilbud hos Netpris, hvor vi kun har billige priser. Varedeklaration Sukker, GLUKOSESIRUP, stivelse, glukose-fruktosesirup, HVEDE-/hvetemel, modificeret stivelse, ammoniumklorid (=salmiak), lakridsekstrakt, melasse, syre (citronsyre), fugtighedsbevarende midler (sorbitolsirup, glycerol), vegetabilske olier (kokos, palmekerne/-kjerne), aromaer, salt, farve-/fargestoffer (E153, E140, E120, E100), stabilisator (E471), overfladebehandlingsmiddel (bivoks). Voksenlakrids – ikke børnelakrids. Blandingsforholdet kan variere. Næringsindhold pr. 100 g Energi (kj/kcal) 1449/346 Protein 0,0 g Kulhydrater 85,0 g Fedt 0,5 g salt 0 g Se også alt det andet slik, som vi har til billige priser. Hos Netpris online grænsehandel har vi kun tilbudsvarer og billige priser, så køb nu og slip for turen til grænsen!

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser