Product was successfully added to your shopping cart.

Vingummi

Billig Vingummi

 

1 til 60 ud af 92

  1. 1
  2. 2
Loading ...
Load More ...

1 til 60 ud af 92

  1. 1
  2. 2

Vingummi

Det kommer vel ikke bag på nogen, at Vingummi er en vigtig del af Netpris. Det er i det hele taget en vigtig del af grænsehandel. Det har derfor altid haft stor betydning for os, hvorvidt I var tilfredse med hvilke vingummier vi havde, og om vores priser levede op til jeres forventninger. I dag kan man søge blandt hundredvis af vingummier på netpris, og de kommer alle på tilbud. Det er vi stolte af. De hører også til vores mest solgte produkter, og det vil vi sørge for, bliver ved. Men hvad er det, der er så specielt ved vingummier, og hvor kommer de fra?

Vingummiens historie

Selvom det virker som om, at vingummi altid har været her, så er vingummiens historie kun lidt over 100 år gammel. Det hele startede med tyggelige bidder af typen English winegums. I modsætning til en af netpris’ andre favoritter: lakrids, så har vingummi en mere pludselig start. De første skridt blev taget i 1880. Englænderen Charles Riley Maynard, der er vingummiens fader, startede sin forretning med, at lave konfekture sammen med sin bror Tom i et lille køkken i Stamford Hill i London. Charles’ kone Sarah Ann betjente kunderne i butikken. Butikkens popularitet voksede og Maynard stiftede en virksomhed i 1896. Maynard’s Wine Gums blev præsenteret i 1909 af søn, Charles Gordon Maynard. Historien fortæller at den gamle Maynard kom tæt på at fyre sin søn på stedet, da sønnen fandt på konceptet vingummi. Det tog lang tid og megen vedholdenhed at overtale faderen, som var konservativ kristen, om at der ikke var vin i vingummi.

Populære vingummi produkter

netpris har som sagt meget forskellig vingummi, men der er alligevel nogle produkter, der er kundernes favoritter. En af de helt store producenter af vingummi er Haribo, og Haribos Matador Mix er utvivlsomt et af netpris’ bedst sælgende produkter. Det kommer til en lav pris og i en 1 kg bøtte og er derfor lige, hvad vores kunder hidtil har efterspurgt. Hvis man kort skal beskrive, hvad en Matador Mix er, så er det en slikblanding, der blev introduceret i 1983. Det var den første Haribopose i Danmark som indeholdt en blanding af deres produkter, og har siden indførelsen været den suverænt bedst sælgende slikpose fra Haribo i Danmark. Matadormix er opkaldt efter TV-serien Matador, der blev sendt i perioden. Der er også slikbøtter fra Red Band: Jordbær, Saltfisk eller Sutter. De kommer i størrelsen 1,2 kg, og er også nogle af netpris’ topsælgere. Til sidst kan det siges, at Haribo selvfølgelig har langt mere slik end deres Matadormix på netpris, og det er bare med at bladre gennem siderne. Der er masser af tilbud, og vi arbejder hele tiden på at komme på flere. Når man handler vingummi, er det også en god ide at se på flerstykstilbud, hvor man kan handle flere bøtter ad gangen til en lavere stykpris.

Hvad er vingummi lavet af?

Vingummi er en sliktype, der er fremstillet af vand, sukker, glukose, smagsstof, farvestof og gelatine. Stivelse kan bruges i stedet for gelatine, og gør vingummien mere sej – men gummiagtig. Man vil typisk overfladebehandle vingummier med olie eller voks. Der findes selvfølgelig også sukkerfrie vingummier, der kan laves ved at erstatte sukker og glukose med polyoler. Man kan også selv lave vingummier. Det er der mange på internettet, der gerne vil lære en, og vi kan klart anbefale, at man prøver kræfter med det. Det skal alligevel siges, at det tager omkring 4 timer at lave en mindre portion, hvorimod det tager 20 sekunder at lægge et kg i kurven på netpris.dk.