Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 151,96
I forhold til Danmark

Pingvin Chocofant Stang 50 stænger

1,25 kg. / Toms

Lagerstatus: På lager

5999
4799 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 21195
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Pingvin Chocofant er den perfekte blanding af lakrids og chokolade! Den består af en skøn, blød og cremet chokolade med lakrids rundt om. Dette er helt klart en original dansk favorit! Ingredienser: Sukker, glucose-fructosesirup, HVEDEMEL, modificeret majs og kartoffelstivelse, vegetabilsk fedt, fugtighedsbevarende middel (glycerin), kakaopulver, emulgeringsmiddel (glycerolmonodistearat), gelatine, salt, smag. Fyldning 60%. Indeholder gluten. Opbevares køligt og tørt. Næringsværdi pr. 100g: Energi 1660kJ / 400 kcal fedt 4g kulhydrater 87 g protein 2g Netpris grænsehandel lige til døren med billige og tilbudsvarer. Få dine Pingvin Chocofant stænger på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren så slipper du for turen til grænsen.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser