Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 139,96
I forhold til Danmark

Red Band Lakritz Schnuller 1180g slik

1 kg. /

Lagerstatus: På lager

3999
3999 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 17995
  • Varebeskrivelse
  • Yderligere information

Varebeskrivelse

Red Band Lakritz Schnuller 1180g til en billig pris. Få den traditionelle smag af lakrids, der er kendt af alle. Hvis du er glad for lakrids, er dette helt sikkert en sikker vinder. Lakridsen er formet som sutter, der passer perfekt, når man er sliksulten. Så køb den i dag til en billig pris hos Netpris! Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb dine lakridssutter på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen eller find masser af andet lækker lakrids i linket nedenfor: Se mere lakrids her Ingredienser: Glucosesirup, sukker, modificeret stivelse, lakridsekstrakt, gelatine, smagsstoffer, overtræksmiddel (vegetabilsk olie, bivoks), farvestoffer (E150), MÆLKESUKKER, HVEDEMEL Nærringsindhold pr. 100 g: Energi 1438 kJ / 338 kcal Fedt: 0,2 g hvoraf mættede fedtsyrer: 0,2 g Kulhydrater: 80 g hvoraf sukker: 42 g Protein: 2,6 g Salt: 0,23 g
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser