Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 34,-
I forhold til Danmark

Malaco Gott & Blandat Salt 500 g

0,5 kg. /

Lagerstatus: På lager

2599
5198 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 5999
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Malaco Salt og Blandet er en symfoni af det bedste fra to verdener. Det salte og det søde i skøn forening, både i slikstykker hvor de to smagsindtryk er kombineret, og i stykker hvor de er holdt hver for sig. Der er kort sagt noget for en hver smag i en Malaco Salt og Blandet. Posen indeholder 500 gram ingredienser: Sukker, GLUSOSESIRUP, glucose-fructosesirup, stivelse, HVEDEMEL, ammoniumsalt, modificeret stivelse, lakridsekstrakt, fugtighedsbevarende middel (sorbitolsirup, glycerin), farvestof (E153, E150c, E120), salt, aromastoffer, stabilisator (E471). Voksen lakrids - ingen Kinderlakritz Opbevares køligt og tørt. Næringsværdi pr. 100g: Energi 1453kJ / 342kcal fedt 0g hvoraf mættede fedtsyrer 0g kulhydrater 85g hvoraf sukker er 58g protein 0,6 g natrium 0,1 g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser