Product was successfully added to your shopping cart.

  • Fazermint 500 g

Fazermint 500 g

0,775 kg. /

Lagerstatus: På lager

5999
7741 kr. / kg.

Varebeskrivelse

Fazermint 500 g Forfriskende billig pebermynte fyld som er dækket i dekadent Fazer chokolade er den perfekte kombination for de særlige øjeblikke. Fazermints er halvtreds procent ægte chokolade og halvtreds procent mynte creme lavet af ægte pebermynte. I dag er denne mynte chokolade Fazer´s bedst kendte premium-produkt. Du genkender Fazermint design ved sin sølv emballage med det grønne logo og straks ved du, at det er kvalitet, selvom det er så billigt. Så køb den nu eller find andet kvalitetschokolade på tilbud i linket nedenfor: Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Få dine Fazermints på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen. Se mere chokolade her. NÆRINGSVÆRDIER PER 100 G Ingridienser Sukker, kakaopasta, glucosesirup, kakaosmør, mælkefedt, skummetMÆLKspulver, emulgeringsmiddel (soya lecithin), smag, enzym (invertase). Kan indeholde spor af MANDLER og HASSELNØDDER Energi 1882 kJ Energi 449 Kcal Fedt 19 g Dobbeltmættede fedtsyrer 11 g Kulhydrater 65 g Sukker 59 g Protein 2,4 g Salt 0,07 g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser