Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 6,96
I forhold til Danmark

  • Carletti Likørtoppe 160 g
  • Carletti Likørtoppe 160 g

Carletti Likørtoppe 160 g

0,16 kg. /
10619 kr. / kg.
Pris i Danmark 2395

Varebeskrivelse

Carletti Likørtoppe 160 g Carletti Likørtoppe er en klassisk chokoladelækkeri, som man typisk ser serveret i forbindelse med julen. chokolade med sukkerlikør. ingredienser: sukker, vand, kakaomasse, aroma, SOJAlecithin, LAKTOSE, kakaosmør. energi 1500kj/360kcal fedt 6,5g kulhydrat 71g protein 1,0g salt 0g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser