Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 5,01
I forhold til Danmark

  • Anthon Berg Blomme i Madeira 192,5g

Anthon Berg Blomme i Madeira 192,5g

0,1925 kg. / Taveners

Lagerstatus: På lager

2999
15579 kr. / kg.
Pris i Danmark 3500

Varebeskrivelse

Marcipantærten er resultatet af et smukt møde mellem frugt og marcipan. Lækker, blød marcipan, der svøber sig om det uimodståelige frugtfyld − et himmelsk match, sammenføjet af den lækreste mørke chokolade. Anthon Bergs marcipantærter er pakket enkeltvis, så de er nemme at dele med andre. De fås i 3 forskellige smagsvarianter med frugt og likør, så der er noget for enhver smag. Denne æske indeholder blomme i Madeira og til denne pris, er det ikke til at modstå. Så køb Anthon Berg Blomme i Madeira i dag eller find masser af andre billig chokolade i linket nedenfor: Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb dine Anthon Berg Blomme i Madeira på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen. Se mere chokolade her Næringsdeklaration Varedeklaration Ingrediensliste: Mørk chokolade med marcipan (40%) og fyld (28%) med blomme i madeira. Sukker, kakaomasse, blommer 16%, mandler 11%, abrikoskerner, GLUKOSESIRUP, hedvin (heraf madeira 2%), alkohol, kakaosmør, MÆLKefedt, emulgator (rapslecithin), modificeret majsstivelse, konserveringsmiddel (sorbinsyre), surhedsregulerende middel (citronsyre). Mindst 50% kakaotørstof i den mørke chokolade. Næringsindhold pr. 100 g: Energi 1940 kJ / 470 kcal Fedt 22,0 g heraf mættede fedtsyrer 7,6 g Kulhydrat 55,0 g heraf sukkerarter 41,0 g Protein 4,0 g Salt 0 g
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser