Product was successfully added to your shopping cart.

Karameller

Billige Karameller

Køb billige karameller online hos Netpris. Netpris er online grænsehandel butik og har rigtige gode priser på karameller. Vi sælger rigtig mange karameller til sidste skoledag, og du kan købe store poser og få dem leveret hjem. Favorit er Big Ben og guldkarameller. Så køb online hos Netpris og spar tid og penge.

13 vare(r)

Loading ...
Load More ...

13 vare(r)

Karameller

Karameller er en vigtig del af hyggen i de danske hjem. De kommer frem, når der skal drikkes en kop kaffe, når fjernsynet bliver tændt, eller hvis man bare mangler noget sødt. netpris er derfor stolte over at kunne levere karameller nemt og billigt, eftersom vi kender til den forskel, pris og service gør. Vi er nemlig med til at gøre det hele en smule hyggeligere. netpris har længe koncentreret sig om karameller og har i dag et bredt sortiment, når det kommer til dem. De kommer i alle de varianter og indpakninger, der findes populære blandt danskerne, og man kan derfor allerede komme i gang med at bestille. Så sparer man også besværet ved at skulle ud og finde dem selv. Det kan godt være krævende, hvis man leder efter de rigtige karameller på det rigtige tilbud. På netpris er alle karameller altid på tilbud, og der bør ikke mangle nogen.

Udover at tage del i hverdagen, så fejrer vi også 9. klassernes sidste skoledag i selskab med karameller. Det er en fast tradition hos netpris, og vi sørger altid for at have købt godt ind. Vi kan i denne sammenhæng udpege Big Ben karameller til at være den klare favorit, og de handles i tonsvis. De populære karameller stammer helt tilbage til 1939, hvor en familievirksomhed producerede dem – senere i 1994 blev de opkøbt af Carletti, og der sælges i dag flere millioner Big Ben Karameller. Det er alligevel sådan, at 9. klasserne typisk blander de karameller, som der kastes, og Toms Guld Karameller r har også altid taget del i dette. Toms Guldkaramel kom på gaden i 1956, og er rigtig kendt som en biograf-karamel. Toms formulerer det sådan, at ingen jævnaldrende eller yngre karameller kan prale med at have set lige så mange film som guldkaramellen. De kommer i hvert fald begge meget billige og i store indpakninger på netpris, og det kan derfor anbefales at købe dem her. Der er også mange, der laver fælles indkøb til hele klassen; det gør det nemlig endnu nemmere og billigere.

Når man taler om karameller, bliver der typisk spurgt til, hvordan man laver karameller, og om der er en fast opskrift. Det er nemlig lettere end man lige skulle tro, og der er faktisk utrolig mange bud. Det kræver kun piskefløde, sukker og glukosesirup, der koges indtil, at karamellen bliver gylden. Man vurderer selv om massen er for blød og sørge for at koge den indtil, at den har den rigtige konsistens. Man hælder karamelmassen op i en beholder, der er foret med olieret papir både i bund og sider – og på toppen, når det er hældt op. Man lader herefter massen afkøle ved stuetemperatur til næste dag, og man udskærer til sidst efter, hvad man selv godt kan lide.