Product was successfully added to your shopping cart.

Skin Gin Reptile Brown 42% 50 cl

Lagerstatus: På lager

32999

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Skin Gin Reptile Brown 42% 50 cl

En smag, mange designs. "Reptile Brown" er den ekstravagante version af Skin Gin. Den håndbehandlede 0,5 liter flaske har et slangeskindudseende med kobberfarvet folieprægning på alle sider. Stilfuld, ekstravagant, unik. Den specielle smag af Skin Gin er baseret på udvalget af håndplukkede botaniker, der opvarmes og destilleres separat fra kildevand og alkohol ved Hamborgs porte i en traditionel proces. Til sidst blandes de fine essenser, som består af enebær, mynte, lime, citron, grapefrugt, appelsin og koriander, med hånden og aftappes på flasker som "skin gin".

Alkohol: 42% Vol.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser