Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 73,96
I forhold til Danmark

Schweppes Indian Tonic Water 24 x 33 cl

7,92 liter /

Lagerstatus: På lager

10599
1338 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 17995
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Schweppes er verdens ældste sodavandsbrand med en over 225 år lang historie og er kendt som den lidt mere sofistikerede af alle sodavand. Schweppes begyndte at producere Tonic i 1870’erne og den blev snart populær blandt englænderne i Indien på grund af kinin-indholdet, som er effektivt mod malaria. I dag er indholdet så lavt, at det ikke har nogen medicinsk effekt, men kun bidrager til den gode smag. Schweppes Indian Tonic Water er den klassiske, rene og originale tonic – klar, sprød og forfriskende. Serveringsforslag: Schweppes Tonic er ideel som mixer i Gin & Tonic og et hav af andre drinks. Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser. Ingredienser Vand, sukker, kuldioxid, syre: citronsyre, naturlige aromaer, aroma: kinin. Næringsindhold per 100 ml Kalorier37 kj159 kcal37 Fedt0 Mættet fedt0 Kulhydrat8,9 Sukker8,9 Protein 0Salt 0 Hos Netpris er der ikke pant på dåser eller flasker, da du køber dine sodavand fra Tyskland til Danmark. Se iøvrigt vore Handelsbetingelser. Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på sodavand. Få dine Schweppes Indian Tonic Water billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere Sodavand her

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser