Product was successfully added to your shopping cart.

Ron Zacapa Solera 23 years 40% 1 l

1 liter / Ron Zacapa

Lagerstatus: På lager

43999
43999 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Få Ron Zacapa Solera til en billig pris på Neptris! Der er her tale om en Solera-rom, som lagres i 2.330 meters højre under mere kontrollerede temperaturer end normalt for rom. Ron Zacapa laves på honning fra sukkerrørene istedet for den sædvanligt anvendte melasse. Ron Zacapa Solera 23 er en meget populær rom, som mange starter deres romrejse med, og den er blevet lidt en "benchmark" hos mange rom-drikkere. Lavet i Guatemala, et land i central Amerika, der har utrolig mange mikroklimaer. Via sine egne marker rundt om i landet, får Ron Zacapa udnyttet landes diversitet på bedste vis. Ron Zazapa er lagret i 2300 meters højde på en af de mange vulkaner i landet. Opkaldt efter byen Zacapa. Duft: Let blomsteragtig og med vanille & honning elementer. Smag: Karamel, honning, sirup, chokolade, røget og modne frugter. Den har længe ligget på listen over verdens bedste romme og så har den vundet adskillige priser. Så få den nu på tilbud hos Netpris online grænsehandel, hvor vi kun har billige priser! Se mere rom her. Alkohol: 40%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser