Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 3,96
I forhold til Danmark

Ritter Sport Mørk med hele Hasselnødder 100 g

0,1 kg. /

Lagerstatus: På lager

1099
10990 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 1495
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Rittersport er en tysk chokoladebar i kvadratisk form, som er verdenskendt for mottoet "kvadratisk, praktisk, god". Når du har prøvet RITTER SPORT Hasselnød med fint hakkede, ristede HASSELNØDDER i sprød MÆLKechokolade, er du solgt og det er meget svært, at lade vær med at købe den hos Netpris til en så fordelagtig pris. Så køb den nu eller find vores andet kvalitetschokolade på tilbud i linket nedenfor. Varedeklaration Ingrediensliste: Sukker, HASSELNØDDER , kakaosmør, kakaomasse, SMØRFEDT. Emulgator: SOJAlLECITHIN. Allergener: Kan indeholde spor af: JORDNØDDER , andre NØDDER , GLUTEN , MÆLK og ÆG. Næringsindhold pr. 100 g: Energi 2416 kJ / 577 kcal Fedt 41,0 g heraf mættede fedtsyrer 16,0 g Kulhydrat 39,0 g heraf sukkerarter 37,0 g Kostfibre 0 g Protein 8,4 g Salt 0,01 g Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb din Ritter Sport Mørk med hele HASSELNØDDER på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen. Se mere chokolade her

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser