Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 269,01
I forhold til Danmark

Rekorderlig Cider Pear 4,5% 24x33 cl

7,92 liter /

Lagerstatus: På lager

10999
1389 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 37900
  • Varebeskrivelse
  • Yderligere information

Varebeskrivelse

Rekorderlig med pæresmag er frisk og herlig. Der skal blot hældes is over, og du har en lækker forfriskning. Det er perfekt til om sommeren eller blot, når weekenden byder på noget sjov. Ingredienser: Vand, pære og æble cider, sukker, kuldioxid, aroma, syre: citronsyre: natriumcitrat, farvestof: karamel, konserveringsmidler: kaliumsorbat, svovldioxid * 4,5% alkohol Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark fra Tyskland, se i øvrigt vore Handelsbetingelser. Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på cider. Få dine Rekorderlig Cider Pear billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere ciders her.
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser