Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 94,91
I forhold til Danmark

Pedigree DentaStix 56 stk - Store Hunde 2160 g

56 stk / Sprite

Lagerstatus: På lager

11499
205 kr. / stk

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 20990
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Pedigree DentaStix til en billig pris til din skønne hund. Lige meget om det handler om belønning under træning eller en særlig lejlighed, fortjener alle hunde en godbid nu og da. Dentastix hjælper også med at holde hundens tænder tandkød sunde. Daily Pedigree DENTAstix har en enestående 'X'-form og en særlig slibende struktur. Hvis du giver hunden en hver dag, er det klinisk dokumenteret, at den reducerer opbygningen af tandsten med op til 80 %. Køb Pedigree DentaStix på tilbud hos Netpris, hvor vi kun har billige priser. Kornprodukter, vegetabilske biprodukter, kød og animalske biprodukter, mineralstoffer, (bl.a. 2.7% natriumtripolyfosfat), vegetabilsk proteinekstrakt, olie og fedt. Tilsætningsstoffer per kg: Vitamin E 1365 mg, Zinksulfat heptahydrat 1055 mg. Organoleptiske tilsetningsstoffer: Oksekjøttsmak 13.2 mg, Kyllingsmak 22.9 mg. Fugt 14% Råprotein 7% Uorganiske substanser 6% Råfiber 1% Råfedt 1% Calcium 0.69% Tilsætningsstoffer per kg Protein: 7 Fettinnhold: 1.7 Råaske (mineral): 6 Råfiber: 1 Vann: 14 Energiinnhold: 305 kcal/100g salt 0 Se også alt det andet hundemad, som vi har til billige priser. Hos Netpris online grænsehandel har vi kun tilbudsvarer og billige priser, så køb nu og slip for turen til grænsen! Se mere hundemad her

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser