Product was successfully added to your shopping cart.

Netpris er en tysk virksomhed med hovedkvarter og centrallager i Flensburg. I netpris sælger vi via www.netpris.dk mærkevarer til markedets laveste priser til primært nordiske forbrugere. Dvs. 24 millioner danskere, svenskere, finner og nordmænd.

De nordiske detailhandlere tager alt for høje priser for varerne

Netpris’ vision er, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Kunderne køber deres varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger kunderne selv, om de vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om de vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dem.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Vælger kunden at købe transport af ordren, så betaler de for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Hvorfor betale så meget mere for det samme?


Det er et erklæret mål hos Netpris, at en typisk familie, der primært handler hos os, skal kunne spare minimum 30 pct. på husholdningsbudgettet. Mange familier køber ind for 5.000-10.000 kr. om måneden. Det vil give en besparelse på 1.500-3.000 kr. om måneden efter skat for de helt samme varer. Det svarer til en god sommerferie for familien i årlig besparelse!

Netpris får mange nye kunder hver måned – og flere og flere produkter!

Netpris sender pt.et nyhedsbrev 3-4 gange ugentligt til omkring 150.000 nordiske forbrugere med tilbud og nyheder. Der er pt. 1.200+ dagligvarer i online-butikken, som løbende udvides baseret på input fra forbrugerne

Netpris arbejder for et bedre miljø

Netpris arbejder for, at forbrugerne benytter kollektiv transport frem for selv at køre turen over grænsen, således at kunderne ud over at få pengene til at strække længere også hjælper med at reducere CO2-udslip i Norden.