Product was successfully added to your shopping cart.

Øl

Billig Øl

Køb billige øl online. Netpris er online grænsehandel, hvorfor du sparer både pant og dansk moms. Vi har mange kendte brands, men når du køber dine øl online er det meget billigere og du kan få dem leveret lige til døren. Øllene kommer i rammer á 24 stk. og du kan bestille så mange, du vil. Så se vores store udvalg af billige øl og køb online i dag hos Netpris – online grænsehandel..

1 til 60 ud af 89

  1. 1
  2. 2
Loading ...
Load More ...

1 til 60 ud af 89

  1. 1
  2. 2

Øl

Der er mange forskellige ølnetpris.dk. De har til gengæld én ting til fælles; priserne er i bund. Så om der købes tyske, danske eller svenske øl, er der alligevel mange penge at spare så længe, at de handles på netpris. Det hænger sammen, at den danske virksomhed er placeret i Tyskland, hvor prisen er generelt lavere. De findes også i alle forskellige størrelser, der kan simpelthen handles dåseøl, flaske øl og øltønder. Det betyder også, at netpris imødekommer hvilket som helst behov. Der kan købes ind til hverdagsbrug men også store festlige arrangementer.

Men hvordan laver man øl? Der findes ikke én måde at brygge øl på, idet mange bryggere har udviklet deres egne metoder, som giver præcis den øl, de ønsker. Der er simpelthen en øl til hver smag, og de kan alle handles nemt online på netpris. Der er desuden forskel på, om øllet brygges på forskellige traditionelle måder, eller om øllet brygges ved moderne og højteknologiske processer. Hovedtrinene i processerne er dog de samme, selvom begge metoder har hver deres fordele.

Man skal ikke bekymre sig om, at der kun sælges ukendte øl. Vi har nemlig sørget for, at alle dine favoritter er her – og mere til. Det betyder, at du kan bestille din Tuborg Classic samtidigt med, at du kan prøve en tysk, weissbier som: Franziskaner Weissbier, der er utrolig populær blandt vores kunder. Vi udvider hele tiden vores sortiment, så hvis der alligevel er noget, du mangler, så skriv endelig til vores kundeservice, så sørger vi for, at din efterspurgte vare kommer på lager til en billig pris.

Der er heller ikke begrænsninger på, hvor meget øl man må bestille online. Tværtimod, netpris.dk har nemlig flerstykstilbud, og man belønnes simpelthen for at købe lidt ekstra. Det fungerer sådan, at hvis man for eksempel køber 3 rammer øl i stedet for 1 ramme øl, så sparer man endnu flere penge. Man kan ovenikøbet bare blande sine yndlingsøl og stadig gøre brug af flerstykstilbud. En ramme Grøn Tuborg kan pludselig købes til mindre end 79,95 kr., og en Slots Classic kan købes til mindre end 59,95 kr. Så det er bare med at komme i gang og spare en masse penge. Blandt andre populære øl sælges også: Carlsberg Pilsner, Tuborg Guld og Harboe Classic. Udover at spare en masse penge ved at købe billige øl, så sparer man også besværet ved at skulle ud og hente dem, eftersom de kan leveres lige til døren. De kommer tilmed pantfrie, og du skal derfor ikke bekymre dig om at opbevare og tilbagelevere dem, når de er drukket. Du kan i stedet aflevere dem hos genbrug. Det betyder også, at det endvidere er nemmere at rydde op efter et festligt arrangement, eftersom affaldet pludselig ikke skal opdeles og afleveres flere steder.

Og hvad kan alle disse øl bruges til. Ja, det er jo i virkeligheden op til dig, men vi kan selvfølgelig også komme nogle eksempler på, hvad vi selv - og vores andre kunder - kunne finde på at købe ind til. Det er utrolig populært at handle øl, når man skal på festival. Det hænger naturligt sammen med, at der er mange penge at spare, og hvis man er flere, der køber sammen, så kan man virkelig gøre brug af tilbud på storindkøb. Det er også dejlig nemt, at man ved, at der står nogle øl til rådighed, når de lige skal bruges. Så behøver man ikke vente i en kø eller betale overpris. Det betyder så også, at man kan få den komplette festival, eftersom man har sparet, hvor man kunne. Det giver en ro i maven. Dels fordi det er rart at handle de helt rigtige tilbud, når man har mulighed for det. Men også fordi pengene i stedet kan bruges på et lækkert måltid eller favoritcocktailen.

Hvis man afholder den helt store beerpong turnering eller har inviteret vennerne på ølbowling, så er det også en god ide at købe ind hos netpris. Så kan man overraske dem med masser af kolde øl som for eksempel Grøn Tuborg. Det kan jeg kun forestille mig ville efterlade det helt rigtige indtryk udover at sørge for, at arrangementet foregik lige som det skulle. Alle har vel oplevet, at der pludselig mangler øl ligesom, at aftenen går hen og bliver bedst. netpris har igennem flere år forsøgt at løse netop dette problem ved at have enhver øl til den helt rigtige pris. Vores kunder er vendt tilbage glade, men der er stadig dejlige mennesker derude, der løber tør.

Og mulighederne virker næsten uendelige. Der flere hundrede forskellige øl, så hvis man kunne tænke sig at få smagt på nogle forskellige, så er det også en mulighed. Man kunne endda holde en ølsmagning, hvor man kunne prøve øl fra forskellige lande og af forskellig type. Der kunne købes forskelligt ind sådan, at man havde de helt billige, de mellembillige og de billige. Så kunne man kåre en vinder gennem blindsmagning og finde vennegruppens helt egen øl.