Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 139,96
I forhold til Danmark

  • Tempt Seven Sixty Niner Cider 4,5% 24 x 33 cl

Tempt Seven Sixty Niner Cider 4,5% 24 x 33 cl

7,92 liter /

Lagerstatus: På lager

10999
1389 kr. / liter
Pris i Danmark 24995

Varebeskrivelse

Tempt Seven Sixty Niner Strawberry/Lime Cider 4,5% til en billig pris på Netpris. Den har en dejlig forfriskende smag af jordbær og lime, og bør også nydes kold. Tempt er blevet en af danskernes ynglingsciders, og det drikkes hele landet over. Den fungerer til enhver sammenhæng, om det er vinter eller sommer. Især populær til weekendens strabadser. Ingredienser: Vand, cider, sukker, æblejuice koncentrat, kuldioxid, surhedsregulerende midler (citronsyre og natriumcitrat), naturlige aromastoffer, antioxidant (ascorbinsyre), naturfarvning (carmin). Juiceindhold mindst 25%. Alkohol: 4,5% Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på cider. Få dine Tempt Seven Sixty Niner Strawberry/Lime Cide billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere ciders her. Alkohol: 4,5%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser