Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 219,01
I forhold til Danmark

  • Cult Shaker Fruits 4,5% 18 x 33 cl

Cult Shaker Fruits 4,5% 18 x 33 cl

5,94 liter /

Lagerstatus: På lager

12999
2188 kr. / liter
Pris i danmark 34900

Varebeskrivelse

Cult Shaker Fruits 4,5% 18 x 33 cl Nu introduceres SHAKERs nye legekammerat, SHAKER Fruits, som forener den populære CULT Raw Energy Fruits smag med vodka i en ready-to-drink variant, der bare smager af frugt, fest og ballade! "Vi har lavet flere blindtests af den nye SHAKER Fruits og imødekommer med denne lancering efterspørgslen på et produkt, som er let at drikke, smager af tropiske frugter og som sidst men ikke mindst giver dig energi til at feste til langt ud på natten”, siger grundlægger af CULT Brian Sørensen. Som altid er det garanteret, at SHAKER får dig i den perfekte stemning og får festen til at vare til den lyse morgen. SHAKER Fruits er den sublime blanding af koffein, vodka og smagen af mango, appelsin og passionsfrugt, som gør at du ikke misser et eneste øjeblik. Ta’ godt imod SHAKER Fruits. Ingredienser: Kuldioxid, surhedsregulerende middel (E330, E331), farve (150b), konserveringsmiddel (E202). Indeholder BYG. Næringsindhold pr. 100 g Energi 68 kca / 284 KJ Kulhydrater 10 g -deraf sukkerarter 10 g Protein 0,0 g Koffein 15 me. Fedt 0,0 g -Mættede fedtsyrer 0,0 g Salt 0.0430 g Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på cider. Få dine Cult Shaker Fruits billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere ciders her.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser