Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 129,96
I forhold til Danmark

  • Cult SHAKER 4,5% 18 x 33 cl
  • Cult SHAKER 4,5% 18 x 33 cl

Cult SHAKER 4,5% 18 x 33 cl

5,94 liter /

Lagerstatus: På lager

11999
2020 kr. / liter
Pris i Danmark 24995

Varebeskrivelse

CULT SHAKER er the one and only “Party Maker"! Med den lækre smag af CULT Raw Energy og alkohol er det sikkert af CULT SHAKER gør natten lang og vild! Den perfekte blanding af koffein og velsmagende alkohol sikrer at du ikke glip af et eneste øjeblik - tilføj en skive lime for at ramme den sublime smag helt perfekt. I humør til at prøve noget andet? Cool design, drikkeklar med alle de rigtige ingredienser til en vild bytur. Nydes bedst iskold. Interesseret i anden form for alkohol til et godt tilbud? Så klik på linket nedenforl Der er ikke pant på dåser eller flasker hos os, da disse bliver importeret til Danmark, Sverige eller Finland fra Tyskland af en bosiddende fra et af disse lande, se i øvrigt vore Handelsbetingelser Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb dine Cult SHAKER på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen. Se flere ciders og øl her
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser