Product was successfully added to your shopping cart.

  • Cult modjo Cider 4,5% 18x33 cl

Cult modjo Cider 4,5% 18x33 cl

5,94 liter /

Lagerstatus: På lager

11999
2020 kr. / liter

Varebeskrivelse

Cult modjo Cider 4,5% 18x33 cl. Cult modjo en af de mange forskellige varationer af Cults cidere. Denne Cult modjo har funky orange smagen og nydes bedst iskold. Her på Netpris er der et stort sortiment af forkellige billige Cult drikkervare. Det er nemt at finde mange gode tilbud på de forskellige cidere, men selvfølgelig også mange andre produkter til gode grænsehandel priser her på Netpris. Ingredienser: Kulsyre, Syrningsmiddel E330, E331, koffein 15mg / 100ml, stabilisatorer E414, E445, konserveringsmiddel E202, Indeholder sulfitter Alkohol: 4,5% Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på cider. Få dine Cult modjo Cide billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere ciders her.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser