Product was successfully added to your shopping cart.

  • Cool Grape 24 x 33 cl 5,5%

Cool Grape 24 x 33 cl 5,5%

Lagerstatus: På lager

11999

Varebeskrivelse

Cool Grape 24 x 33 cl 5,5% Cool Grape er en long drink med en frisk smag af grapefrugt. Smager bedst afkølet - og er perfekt til en varm sommeraften på terrassen. Cool Grape er produceret i Danmark af Royal Unibrew. Ingredienser: vand, cider, sukker, kuldioxid, surhedsregulator E330, stabilisatorer E414 og E445, naturlig grapefrugt aroma og andre naturlige smagsstoffer. Juiceindhold mindst 15%. Indeholder sulfitter

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser