Product was successfully added to your shopping cart.

  • Briska Päroncider 4,5% 24 x 33 cl

Briska Päroncider 4,5% 24 x 33 cl

Lagerstatus: På lager

9999

Varebeskrivelse

Briska Päroncider 4,5% 24 x 33 cl Smag: Sød, frugtig smag med pære og vanilje smag. Briska cider er lavet i Sverige og får sine frugt fra den berømte region Osterlen, der er kendt for at dyrke frugt. Briska Distillery ligger i Kiviks, som er frugt hovedstaden i Osterlen. Kiviks Musteri er en familiedrevet cidermølle, der kun producerer den fineste cider. De anvendte æbler vælges af hænder og efter høsten sorteres de efter type, hvor hvert æble vælges for sin smag og surhedsgrad for at opnå den rette balance af slutproduktet. De udvalgte æbler presses forsigtigt og presses for at opnå musten (saften), som derefter gæres i to til tre uger i æblevin. På Spendrups Brewery blandes æblevinen med vand og andre ingredienser, der tilsættes kulsyre og så bliver produktet fyldt i flasker. Ingredienser: Kulsyre, Pærevin (13,5% Pæresaft), Koncentreret Pæresaft (8%), Sukker, Cider (1,5% æblejuice), Naturlig aromagivelse, Surhedsregulerendemiddler: Citronsyre, Konserveringsmiddel: Kaliumsorbat og Kaliumdisulfid, Farver: Karmel, Juiceindhold 23% Noter: Indeholder sulfitter

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser