Product was successfully added to your shopping cart.

Cider

Billig Cider

Køb billig cider online hos Netpris f-eks til fest. Vi har et stort udvalg af billig cider, som du kan købe online. Netpris er grænsehandel af cider, hvorfor du sparer dansk moms og pant, og det er dermed billigere at købe din cider her. Cider sælges i rammer af 18 - 24 stk. og de leveres lige til døren. Så køb din cider online hos Netpris og spar tid og penge.

35 vare(r)

Loading ...
Load More ...

35 vare(r)

Cider

Der kan købes billig cider på netpris, og vi har endda alle de populære brands og varianter. Cider er et voksende fænomen, og når der skal afholdes festlige arrangementer eller handles til en festival, så skal der, udover øl, købes cider. De komplementerer nemlig hinanden godt, og man kan med fordel skifte mellem øl og cider, hvis man gerne vil holde sig mere oplagt. netpris har som sagt et stort udvalg, der kan købes online. netpris er en grænsehandel, og du sparer derfor dansk moms og pant. Det er dermed utrolig billigt at købe cider her. Cider sælges i rammer af 18 til 24 stk. og de leveres lige til døren.

Hvad er Cider

Selvom flere og flere drikker cider, så kan der alligevel godt opstå tvivl omkring, hvad cider i dag er. Cider er gæret frugtsagt med 2 – 8% alkohol, og det betragtes derfor i dag blandt flere som et sødere og lettere alternativ til øl. Man drikker normalt, hvad der kaldes for sodavandscider, der sodavand tilsat alkohol. Modsat sodavandscideren er klassisk cider aldrig for alvor slået igennem herhjemme, og i det omfang, man kunne opdrive den i butikkerne, er der i mange tilfælde tale om importvarer. Sodavandscider er på den anden side hyppigt til stede og er til at finde til de fleste arrangementer. netpris har derfor sørget for at have masser af billig cider. Det kommer endvidere på flerstykstilbud, der betyder, at man kan købe cider til en endnu lavere stykpris, hvis man beslutter at købe flere rammer ad gangen.

Hvad er de populære cider på netpris?

Der er som sagt mange forskellige cider på netpris, men vi kender alligevel godt kundernes favoritter. Man kan i den sammenhæng pege på nogle store brands, der har gjort sig selv en del af, hvad en cider i dag beskrives som. For at begynde kan man tale om Somersby, der kommer i flere varianter. Topsælgerne er Somersby Æble, Somersby Elderflower Lime og Somersby Pære, og de er alle også blandt netpris yndlings og kommer på tilbud. Carlsberg producerer Somersby og har brugt Englands tradition for cider, som udgangspunkt for udvikling af Somersby og de underliggende smagsvarianter. De mener alligevel at have tilpasset smagen til deres danske kunder, eftersom der i aromaen opleves en duft af dejlige solmodne sommeræbler, og smagen afsluttes med en behagelig syre. Cults populære cidere beskrives som søde og friske, fantastiske til en bytur, til caféhygge, velkomstdrinks og i alle andre situationer, hvor du har lyst til noget, der virkelig smager dejligt. Man kan herunder tale om deres velkendte Mokai, der kommer med Hyldeblomst, Jordbær & Lime, Pink Apple, Kaktus.

Hvornår drikker man cider?

Man kan drikke cider lige, når man vil. Det er selvfølgelig tilsat alkohol, og det skal derfor også hænge sammen med det. Vi har derfor valgt at komme med nogle forslag til, hvornår der skal handles billig cider hos netpris. Private festlige arrangementer er et godt sted at starte. Her kan cider og dermed Somersby, Cult, Tempt, Rekorderlig eller andre bidrage til en god stemning. De fungerer som sagt som gode alternativer til øl, eftersom der generelt er samme mængde alkohol i. Der er tale om dåse cider, og de kan derfor arrangeres i afkølede vandbeholdere sammen med eksempelvis øl og sodavand. Siden det er tilladt at medbringe egne dåser på festivaller, så kan man med fordel også købe ind til disse. Man kan derved spare en masse penge ved at have købe dåse cider i forvejen. De penge kan i stedet bruges på nogle af de lækre madboder, der typisk er at finde, og man kan på den måde have et fuldendt festivals besøg.