Odense Ren Rå Marcipan 400 g

Odense Ren Rå Marcipan 400 g

Tilbud

Spar 33,94
I forhold til Danmark

Odense

3999

2999

Pris i danmark 6393
0
x 0
Vi har desværre ikke flere end stk. af denne vare
OK
Varebeskrivelse

Odense Ren Rå Marcipan 400 g

Ren Rå Marcipan er en klassisk dansk kvalitetsmarcipan, når den er bedst. Vores marcipan er produceret i Odense, hvor marcipanen fremstilles efter de traditionelle forskrifter.

Den rene rå marcipan er forarbejdet på store originale granitvalser, hvilket er med til at give marcipanen den helt rigtige, grove struktur. Denne konsistens giver den helt rigtige smagsoplevelse.

Ren Rå Marcipan har et højt mandelindhold på 63%, mens vores økologiske version indeholder 60% mandler. Ren Rå Marcipan findes i flere størrelser, så du kan købe lige netop den mængde marcipan, du skal bruge til din julekonfekt, påskeæg eller kage.

Varedeklaration

Ingrediensliste: MANDLER (63%), sukker, vand, GLUKOSESIRUP.

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi 2031 kJ / 485 kcal

Fedt 32,0 g

heraf mættede fedtsyrer 2,4 g

Kulhydrat 33,0 g

heraf sukkerarter 27,0 g

Kostfibre 6,5 g

Protein 13,0 g

Salt 0 g

Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb din Odense Ren Rå Marcipan på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen.

Se mere konfekt her

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser