Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 126,96
I forhold til Danmark

O.P. Anderson Snaps 40% 1,0 l

1 liter / O.p. Anderson

Lagerstatus: På lager

12999
12999 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 25695
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

O.P. Anderson er Sveriges ældste snaps og er opkaldt efter Olof Peter Anderson, der havde en mindre spritfabrik. Det var sønnen, der i 1891 lancerede snapsen som en hyldest til sin far. Snapsen er, uden at prale af det, økologisk og smager af kommen, fennikel og anis. Særlig god til: Laks, røget som gravad. Skaldyr som krebs til den traditionelle svenske kalas og derfor også rejesalat, hvis det skulle stå på buffeten. Samt lagret ost. Alkoholprocent: 40%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser