Product was successfully added to your shopping cart.

O.B. Flexia Dag + Nat Normal 56er

Lagerstatus: På lager

4999

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

O.B. Flexia Dag + Nat Normal 56er

I stedet for 48 nu 56 tamponer i multipakken.
o.b.® Flexia® Dag + Nat-tamponer med unik SilkTouch® Beskyttelsesvinger giver op til 100 % beskyttelse mod læk og at den glider ud om dagen eller natten. SilkTouch®-beskyttelsesvingerne foldes forsigtigt ud for at fange væske, der kan passere almindelige tamponer. Prøv o.b.® Flexia® Dag + Nat på stærkere dage, eller hvis du føler, at din sædvanlige tampon ikke længere kan klare det - især efter fødslen eller i overgangsalderen.
o.b.® Flexia® Dag + Nat Normal egner sig bedst til normale til svære dage.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser