Product was successfully added to your shopping cart.

  • Botucal Reserva Exlusiva + Gaveæske 40% 70 cl

Botucal Reserva Exlusiva + Gaveæske 40% 70 cl

Lagerstatus: På lager

31999

Varebeskrivelse

Botucal Reserva Exlusiva Giftbox 40% 70 cl

Ron Botucal Reserva Exclusiva, tidligere kendt som Diplomatico, anses for at være blandt den fineste rum fra Venezuela. Et land som er berømt for denne specialitet. Den har vundet adskillige priser for sin enestående kvalitet.
Reserva Exclusiva er en udvalgt blanding af destillater i alderen op til 12 år af egetræfad. De tunge destillater udgør 80% af blandingen. Resultatet er en kompleks og intens premium-rom.
I næsen udviser rommen søde og frugtige aromaer af frugtkage, rosiner, kakao, kanel og nelliker. På ganen viser den dybe aromaer af chokolademousse og karamel samt tropiske frugter. Den dvælende finish er fuld af mørk chokolade og orange.

Denne dejlige version kommer i en smuk gaveæske!

Alkohol: 40% Vol.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser