Product was successfully added to your shopping cart.

Nivea Men DEEP Revitaliserende plejeshampoo 250 ml

Lagerstatus: På lager

2499

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Nivea Men DEEP Revitaliserende plejeshampoo 250 ml

NIVEA MEN DEEP plejeshampoo renser grundigt, og styrker hovedbunden. Formlen med elektrolytter og aktivt kul binder og fjerner stylingsrester og overskydende fedt, mens den giver en langvarig fornemmelse af friskhed i hovedbunden og håret: DEEP Revitaliserende plejeshampoo.


Renser grundigt håret og hovedbunden
Sørger for langvarig friskhed
Giver en revitaliserende følelse
Er velegnet til dagligt brug
Godkendt dermatologisk for at være hudvenlig


Ingredienser:
Aqua, Natrium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, PEG-3 Distearate, PEG-40 Hydrogeneret ricinusolie, PEG-200 Hydrogeneret Glyceryl Palmate, Sodium Benzoate, Citronsyre, Linalool, Limonene, Parfum, CI 61570, CI 77266 CI 16035, Cl 10316

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser