Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 174,96
I forhold til Danmark

Fuze Icetea Peach 24 x 33 cl

7,92 liter /

Lagerstatus: På lager

7999
1010 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 25495
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Fuze Tea erstatter Nestea. Efter Coca-Cola og Nestlé annoncerede sidste år, at de ville afslutte partnerskabet i iste-kategorien til årsskiftet , har Coca-Cola og flasker Coca-Cola European Partners arbejdet sammen for at pioneer Fuze Tea i de seneste måneder. Den nye iste erstatter Nestea-mærket i Coca-Colas portefølje. Fuze Peach med friske smag af fersken. Den er baseret på en original amerikansk opskrift, hvor teen efter trækning sødes og afkøles. Fuze Peach er en herlig tørstslukker uden konserveringsmiddel. Iste giver dig en forfriskende oplevelse og kan for eksempel nydes i stedet for en kop kaffe eller eftermiddagsteen Ingredienser: Vand, sukker, ferskenjuice fra ferskenjuice koncentrat (1%), citronsyre, opløselig teekstrakt (0,12%), surhedsregulator natriumcitrat, aromastoffer. Beregningsværdi (kcal) 28 kcal Beregningsværdi (kJ) 119 kJ Fat0 g Mættede fedtsyrer0 g Protein0 g Kulhydrater6,7 g Sukker6,5 g Salt0,04 g Hos Netpris er der ikke pant på dåser eller flasker, da du køber dine sodavand fra Tyskland til Danmark. Se iøvrigt vore Handelsbetingelser. Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på sodavand. Få dine Fuze Icetea Peach billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere sodavand her

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser