Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 104,96
I forhold til Danmark

Mountain Dew 24 x 33 cl

7,92 kg. /

Lagerstatus: På lager

6499
821 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 16995
  • Varebeskrivelse
  • Yderligere information

Varebeskrivelse

Mountain Dew 24 x 33 cl (3 for 179.99)


Mountain Dew er den velkendte sportssodavand med den ikoniske citrus grønne farve, med smag af lime/citrus. Her på Netpris kan du få en billig ramme Mountain Dew. På Netpris er der mange gode tilbud, og alle varer kan fås let i forbindelse med overskuelig online grænsehandel.

Ingredienser
Vand, sukker, syre (E300, E330), kuldioxid, naturlig aroma, konserveringsmiddel (E202), aroma (bl.a. koffein), stabilisatorer(E414), farvestof (E160a).

Næringsindhold pr. 100 ml
Energi 210 kJ/50 Kcal
Fedt 0 g
- Heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 12 g
- Heraf sukkerarter 12 g
Protein 0 g
Salt 0 g


Hos Netpris er der ikke pant på dåser eller flasker, da du køber dine sodavand fra Tyskland til Danmark. Se iøvrigt vore Handelsbetingelser.

Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på sodavand. Få dine Mountain Dew billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere Sodavand her.
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser