Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 98,21
I forhold til Danmark

  • Cult Mokai 4,5% 18 x 33 cl

Cult Mokai 4,5% 18 x 33 cl

5,94 liter /

Lagerstatus: På lager

11999
2020 kr. / liter
Pris i danmark 21820

Varebeskrivelse

Mokai 4,5% 18x33 cl til en billig pris her hos Netpris. Det er den klassiske Mokai, som er populært landet over, den vil derfor altid være et sikkert og billigt valg. Mokai Hyldeblomst er en sød og naturlig cider, der med sin karakteristiske smag af hyldeblomst og lette syrlighed er velegnet til enhver lejlighed med vennerne. Billig i pris men rig på smag. Køb Mokai på tilbud hos Netpris, hvor vi altid har billige priser. Alkohol: 4,5% Netpris er online grænsehandel. Se alle vores tilbudsvarer og vores meget billige priser på cider. Få dine Cult Mokai billigt på Netpris. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere ciders her. Ingrediensliste: Kuldioxid, surhedsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202). Næringsindhold pr. 100 g: Energi 272 kJ / 65 kcal Fedt 0 g heraf mættede fedtsyrer 0 g Kulhydrat 9,7 g heraf sukkerarter 8,8 g Protein 0 g Salt 0,01 g
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser