Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 9,96
I forhold til Danmark

Moët & Chandon Brut Imperial 12 % 0,75 L

0,75 liter /

Lagerstatus: På lager

33999
45332 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 34995
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Moët & Chandon er en af de største og mest eksklusive champagneproducenter. Moët & Chandon Brut Impérial lever i den grad op til sin forpligtelse og som repræsentant for vinhusets stil er man aldrig i tvivl om vinens fornemme ophav. Moët & Chandon Brut Impérial har en tydelig stil, der bliver fulgt fra år til år og forbrugerne er dermed sikret en fantastisk oplevelse. Vinen er oplagt som aperitif eller når en ganske særlig begivenhed skal fejres behørigt. Brut Impérial, er en fascinerende, gylden vin med lette grønne hints. I duften finder man et væld af friske noter, hvor særligt grønne æbler og pærer byder sig til. Gule citrusfrugter og hvide blomster fuldender den friske oplevelse og det hele fuldendes naturligvis af en appetitvækkende salut af bagværk. I smagen fortsætter den dyrebare champagnestil, hvor kendere vil blive imponeret af dens fylde og utroligt flotte, knastørre stil. Den afbalancerede smag rundes fornemt af, ved stenfrugter og en generel blødhed. Alkohol 12%

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser