Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 19,96
I forhold til Danmark

Marabou Appelsin Krokant Gigantplade 250 g

0,25 kg. /

Lagerstatus: På lager

1999
7996 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 3995
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Appelsin krokant er familiens livlige og skøre indslag, som altid er med på den værste. Det er en smagfuld variant, som elsker modsætninger, og som ikke er bleg for at prøve grænser. Både tempo og humør er højt, når man er i selskab med Appelsin Krokant. Ingredienser: Sukker, KAKAOSMØR, kakaomasse*, cornflakes 7% (majs, sukker, salt, emulgator E471), SMØROLIE, VALLEPULVER, SKUMMETMÆLKSPULVER, VALLEPRODUKT, vegetabilsk fedtstof, emulgator (SOJALECITIN), SMØR, MANDLER, salt, sødet kondenseret SUMMETMÆLK, aromaer. Mindst 30% kakaotørstof. Næringsindhold Energi 2225 kj / 530 kcal Fedt 29,50 g - Heraf mættede fedtsyrer 17,50 g Kulhydrat 60 g - Heraf sukkerarter 49 g Kostfibre 2 g Protein 4,70 g Salt 0,53 g

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser