Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 29,96
I forhold til Danmark

  • Kopke Late Bottle Vintage 2013 20% 70 cl

Kopke Late Bottle Vintage 2013 20% 70 cl

0,7 liter /

Lagerstatus: På lager

11999
17141 kr. / liter
Pris i danmark 14995

Varebeskrivelse

Kopke LBV har mange af de samme karakteristika som Vintage Port, men her får man en vin, der grundet forlænget fadlagring (4-6 år) er tidligere drikkemoden og lettere end ung, aggressiv Vintage Port. Duft og smag har tætte, ungdommelige hyldebær- og solbærnuancer med fyldige chokolade-undertoner og en anelse sort peber i en kraftig stil med både fylde og koncentration. Sødmen holdes i skak af faste tanniner, så vinen fremstår med en glimrende balance mellem elementerne. Vinen er drikkeklar nu, skønt den snildt kan lagre nogle år endnu. Nydes af rummelige glas ved ca. 16° til desserter med indslag af chokolade, til ris à l'amande eller blot til en kold efterårs- eller vinteraften. Som ung holder denne LBV sig frisk i op til 1 måned efter åbning; bedst på køl, hvis den skal holde længst muligt. TV2's Go Morgen Danmark har den 2. november 2013 udpeget denne portvin som en af de bedste portvine.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser