Product was successfully added to your shopping cart.

Tilbud

Spar 64,01
I forhold til Danmark

Kims Peanuts 1 kg

1 kg. / Heede

Lagerstatus: På lager

3999

Pris: 4999

3999 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 10400
  • Varebeskrivelse
  • Yderligere information

Varebeskrivelse

Kims Peanuts

, der er godkendt af American Peanut Industry, skal have en ensartet kvalitet, en ensartet størrelse og den helt rigtige nøddeagtige smag. Peanuts er ikke en nød på et træ, men er en bælgfrugt ligesom som ærter. Peanuts vokser i jorden og bruger cirka 150 dage på at vokse og modnes. Peanuts, der ikke er modnet ordentligt, smager lidt af grønne ærter, og forsøger man at øge udbyttet ved kunstvanding og andre metoder, vokser den enkelte peanut for hurtigt og mister smag og kvalitet. Desuden bliver en plante, der bliver kunstigt vandet, ved med at sætte nye peanuts, hvilket betyder, at alle peanuts ikke modnes på samme tid. Det giver et uens produkt med peanuts i forskellige størrelser og med forskellig modning. Når vi hos Kims rister vores fine peanuts, har vi stor respekt for de fine naturprodukt, vi har fået leveret fra vores kvalitetsbevidste leverandører. Vi giver deres peanuts en skånsom ristning og den rette saltning. Så bliver de nemlig til KiMs Originale amerikanske Peanuts. Ernæring fakta Som solgt. NØDDER til 100 g / 100 ml Energi 2556 kj (611 kcal) Fedt 51 g - Mættet fedt 10 g Carbohydrat 9,5 g - Sukker 2,5 g Protein 27 g Salt 1,1 g Natrium 0,433 g Se flere nødder her
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser