Rexim Californiske Mandler Nonpareil str. 23/25 1 kg (3 for 249,99)

Rexim Californiske Mandler Nonpareil str. 23/25  1 kg (3 for 249,99)

 

Spar 56,68
I forhold til Danmark

1 kg / Rexim
12999
  • Køb 3 for 8333 pr. stk. og spar 36%
12999 kr. / kg
Pris i danmark 18667
0
x 0
Vi har desværre ikke flere end stk. af denne vare
OK
Varebeskrivelse

Disse lækre Californiske Nonpareil (type) mandler er lidt flade og aflange og med en tynd skal, så de efter en skoldning er nemme at afskalle, hvis du har brug for det. Disse mandler har en kvalitet ud over det sædvanlige

Eller spis dem, som de er, som en sund snak eller grovhakket i salater.

Størrelsen er 23/25 mandler pr. ounce (28,3 g) - altså over 1 gram/stk.

Netpris grænsehandel. Køb dine Rexim Californiske Mandler online på Netpris. Det er billigt og nemt. Bestil fragt og få leveret til døren, så slipper du for turen til grænsen.

Se flere NØDDER her

Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser