Product was successfully added to your shopping cart.

Kahlua Kaffelikør 20 % 1 L

1 liter /

Lagerstatus: På lager

12499
12499 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse
  • Yderligere information

Varebeskrivelse

Kahlúa er en mexikansk likør, kaffe-krydret og rom-baseret, med indhold af sukker, sirup og vanilje. Likøren er kompakt, sød og har en udpræget smag af kaffe. Den har sin oprindelse i Veracruz, Mexico i 1936 og til fremstillingen bruges to af regionens fineste ingredienser- sukkerrør og 100% Arabica kaffe. Kahlua er en rig, mørk brun kaffe likør lavet af det fineste mexicansk kaffe, med fine sukkerrør spiritus og en antydning af vanilje. Den indeholder også sukker, majssirup og vodka, og har en tykkere krop end de fleste andre alkoholholdige drikkevarer. Kahlua er den 2. største enkeltstående likør mærke på verdensplan
Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser