Product was successfully added to your shopping cart.

Jameson Triple Destilled Whiskey 40 % 1 L

1 liter /

Lagerstatus: På lager

17999
17999 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Jameson Whiskey Triple Destilled. John Jameson åbnede sit destilleri i Dublin’s Bow Street i 1780. Han forsynede de lokale landmænd med den rette bygsort, så han havde nem adgang til råvarerne. Hans whiskey skulle være mere elegant og forfinet i stilen end de øvrige. Han opfandt derfor en lukket ovn til tørring af sin maltbyg. I en lukket ovn kommer byggen, og dermed whiskeyen, ikke til at smage af røg. Han valgte endvidere, at hans whiskey skulle destilleres hele tre gange for ekstra blødhed. Som prikken over i’et skulle hans whiskey modnes på de bedste fade. Disse principper gør sig alle gældende for Jameson den dag i dag og produktionsmetoderne er stort set uændrede. Jameson er blevet verdens hurtigst voksende whiskey mærke, og der bliver solgt 40 millioner flasker om året. Især bartendermiljøet i New York har haft stor indflydelse på denne udvikling. Bartenderne elsker at arbejde med Jameson og denne tendens har bredt sig til store dele af verden, heriblandt Danmark. Mange af disse cocktails kan du med lethed lave derhjemme og give dine gæster en god oplevelse.

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser