Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 74,96
I forhold til Danmark

Hendrick´s Gin 44% 1 L

1 liter /

Lagerstatus: På lager

34999
34999 kr. / liter

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 42495
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Hendrick’s gin præsenteres i en lille flaske i victoriansk stil, med en korkprop. Hendrick’s gin til en god pris er destilleret og aftappet i Girvan i det sydvestlige Skotland. Hendrick's gin er lavet ved hjælp af den højeste kvalitet neutrale kornspiritus, elleve forskellige planteekstrakter, rosenblade og meget usædvanligt også af agurk. Derved får den en helt unik smag, der ikke er at sammenligne med andre gin mærker. Det er derfor en rigtig god pris i forhold til det produkt du får. Hendrick´s forunderlige botaniske signatur består af blomster, rødder, frugter og frø fra hele verden. De fungerer som et supplement til at sætte scenen for vores lækre duet af infusioner: rosenblad og agurk. Hendrick's er ægteskabet mellem to forskellige spiritus fra to sjældne og usædvanlige stills: den Bennet stadig og Carter-hoved stadig. Ved at kombinere de to, er man i stand til at skabe en overordentlig glat gin, der har den fornødne karakter og balancen i subtile varianter. Ingen anden gin smager som Hendrick's fordi ingen anden gin er lavet som Hendrick's. Alkohol: 44% Denne kan du nå få til en fordelagtig pris hos Netpris, ellers følg linket nedenfor og find andet spiritus til gode tilbud. Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Få din Hendrick's gin på Netpris billigt og bragt hurtigt til døren, så slipper du for turen til grænsen. Se flere spiritus her

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser