Product was successfully added to your shopping cart.

 

Spar 71,76
I forhold til Danmark

Heede Spejderhagl 1 kg

1 kg. / Chablis

Lagerstatus: På lager

3699
3699 kr. / kg.

Dine fordele

  • Nemt og billigt
  • Bestil fragt og få leveret
  • Mange tilbud
  • Køb flere og spar mere
  • Slip for turen til grænsen

Pris i Danmark 10875
  • Varebeskrivelse

Varebeskrivelse

Billige bolsjer til tilbudspriser. Heede Bolcher er en klassiker, som altid vil være det sikre valg. Køb den Heede Spejderhagl på tilbud hos Netpris, hvor vi altid har billige priser. Heede Bolcher har siden 1920 lavet mange former for bolcher af forskellige arter. De har mange forskellige smagsvarianter til hvem som helst. Her er 1 kg Heede Bolcher Spejderhagl som er en af de klassiske med en velkendt smag, nemlig salmiak- og anissmage med lakridsdragé. ingredienser: Sukker, GLUSOSESIRUP, saltvand, ammoniumchlorid, lakridspulver, smagsstoffer, farvning (E153) INDEHOLDER FRESHWOOD. Næringsværdi pr. 100g: Energi 1637kJ / 391kcal fedt 0g hvoraf mættede fedtsyrer 0g kulhydrater 96g hvoraf sukker er 64g Protein <0,5 g salt 1,7 g Hos Netpris online grænsehandel har vi altid billige priser på alle vores varer. Så køb dine bolsjer billigt på linket herunder! Netpris online grænsehandel - slip for turen til grænsen! Se flere bolsjer her

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser