Heede Mega Københavner Mix BonBons 1600g

Heede Mega Københavner Mix BonBons 1600g

 

Spar 116,51
I forhold til Danmark

1,6 kg / Panda
4999
3124 kr. / kg
Pris i danmark 16650
0
x 0
Vi har desværre ikke flere end stk. af denne vare
OK
Varebeskrivelse

Heede Mega Københavner Mix BonBons har smagen sweet flavour mix. En stor blanding med mange forskellige smagsvarianter. Blandede bolcher - anis, mint og forskellige frugtsmage: banan, pære, appelsin, jordbær, citron, rabarber, hindbær og ananas. Se linket nedenfor for flere billige tilbud på slik.

Netpris online grænsehandel bringer lige til døren med billige priser og tilbudsvarer. Køb dine Heede Mega Københavner på Netpris billigt og bragt hurtigt til dit hjem, så slipper du for turen til grænsen.

sukker, GLUKOSESIRUP,salmiaksalt,citronsyre,salt,aromaer,farvestoffer.

energi 1674kj/399kcal

fedt 0g

kulhydrat 98g

protein 0g

salt 0,2g

Se mere slik her

Ingredients

Netpris Grænsehandel - Køb online - Slip for turen til grænsen

Hos netpris.dk finder du et kæmpe udvalg af mærkevarer indenfor grænsehandel.

Det er Netpris' vision, at forbrugerne skal have bedre og billigere mærkevarer leveret direkte til døren. Netpris er de eneste, som kan tilbyde denne service.

Som kunde køber du dine varer på Netpris-hjemmesiderne. Når varerne er købt og betalt, så vælger du som kunde selv, om du vil køre ned over grænsen og hente varerne, eller om du vil købe en fragtmand til at køre varerne hjem for dig.

De aktuelle transportører viser, hvad de skal have for at køre den aktuelle ordre til den aktuelle adresse. Du kan følge din fragtpris i nederste højre hjørne. Fragtprisen ændre sig efterhånden, som du lægger flere varer i kurv. Vælger du at købe transport af ordren, så betaler du for ydelsen på nettet, og varerne leveres nogle få dage efter.

Se vores handelsbetingelser her: http://www.netpris.dk/handelsbetingelser